Dosežki

NAŠI DOSEŽKI

V okviru Gospodarsko interesnega združenja (GIZ) slovenskih izvajalcev suhe gradnje, smo prejeli priznanja za dosežke in kakovost na področju suhomontažne gradnje. 

  • Namen je vzpodbujanje monterjev k izdelavi čim lepših in zahtevnejših detajlov ter spodbujanje arhitektov in projektantov k projektiranju le-teh.

Priznanje za izvedbo detajlov na objektu »Ambolatorij MORELA okulisti, Ljubljana«.

  • 1.mesto GIZ mojstrski izdelek 2008 (Jure Cotman)

Priznanje za izvedbo detajlov na objektih »Lounge bar Glacial v Planet Tuš centru v Kopru« in »Poslovni prostori Epilog v Tehnološkem parku Brdo, Ljubljana«.

  • 1. mesto GIZ mojstrski izdelek 2010 (Jure Cotman, Dušan Mihajloski ter Stanko Banožič)

MEDIJI

HUMANITARNA DELA

Ali veste, kdo so Rdeči noski?

  • Rdeči noski, klovni zdravniki, so profesionalni umetniki, ki so skrbno izbrani in izšolani, da lahko v bolnišnice in druge zdravstvene ustanove otrokom in tudi odraslim, ki jih je prizadela bolezen ali poškodba, prinašajo smeh, zaupanje, vedrino in pogum ter jim vračajo voljo do življenja.
  • Rdeči noski se posvetijo vsakemu bolniku posebej, z vsem srcem, znanjem in talentom. S smehom in humorjem, z glasbo, petjem in čaranjem bolnikom polepšajo bolnišnične dni, osebju pomagajo pri zdravljenju. In ko se klovni poslovijo, se skoraj vedno zgodi mali čudež – iz sobe jih pospremita nasmejan obrazek in olajšanje cele družine.

Naša ekipa se redno udeležuje »Poslovnega teka trojk na Bledu«.

  • Ponovno smo uspešno pretekli vsak svoj krog okrog Bleda, in skupaj z ostalimi udeleženci Poslovnega teka trojk, ki ima humanitaren značaj (za vsak pretečen krog okoli jezera se je podarilo 13 EUR), smo v sklad CUDV Matevža Langusa (socialno-varstveni zavod za usposabljanje, vzgojo in izobraževanje, vodenje in zaposlitev, zdravstveno varstvo, rehabilitacijo in nego otrok, mladostnikov in odraslih z zmerno, težjo in najtežjo motnjo v duševnem razvoju z dodatnimi motnjami) prispevali 2.418,00 EUR. Tako bodo lahko zdaj varovanci tega zavoda uporabljali nove športne rekvizite, mi pa jim želimo vse dobro in obilo veselja ob njihovih športnih aktivnostih!

Pomagamo ljudem v stiski.

  • Ob neurjih, ki so Sloveniji divjala,  je družina Golob iz kraja Gozd pri Stahovici utrpela veliko škodo, saj jim je poškodovalo ostrešja na domačiji in še dveh gospodarskih poslopjih. Naše podjetje MONTAŽA ŠKERJANEC d.o.o. je tako družini, ki je praktično čez noč ostala brez strehe nad glavo, brezplačno izdelalo mansardo, skupaj s preostalimi podjetji, ki so nam donirala mavčne plošče (RIGIPS Austria GmbH, Podružnica Ljubljana), toplotno izolacijo (URSA Slovenija d.o.o.), podkonstrukcijo in ostali drobni material (KALCER d.o.o.).
  • Veseli smo, da smo lahko v mesecu maju 2011, skupaj z ZVEZO ROTARY KLUBOV Slovenije, pomagali socialno ogroženim otrokom in otrokom s posebnimi potrebami iz vse Slovenije, da jim bo omogočeno letovanje v vasi Čezsoča v bivalnih prostorih OŠ Soča, kjer bodo ti otroci letovali in se izobraževali. Prav tako, pa je s tem omogočena pomoč tistim otrokom iz revnejših predelov Slovenije, ki si ne morejo plačati šole v naravi in bo le-ta izvedena v kraju Čezsoča.
  • S svojimi malimi donacijami pa smo pomagali tudi Osnovni šoli Fužine in OŠ Toma Brejca, Združenju mladih, staršev in otrok Sezam, Zvezi slovenskih društev za boj proti raku, Ulični četvorki, Košarkarskemu klubu Kamnik, NK Radomlje, …