Dosežki

NAŠI DOSEŽKI

V okviru Gospodarsko interesnega združenja (GIZ) slovenskih izvajalcev suhe gradnje potekajo tekmovanja za izjemne dosežke na področju suhe gradnje. Namen tekmovanja je vzpodbujanje monterjev k izdelavi čim lepših in zahtevnejših detajlov ter spodbujanje arhitektov in projektantov k projektiranju le-teh.

Priznanje za 1. mesto v konkurenci za naj »GIZ mojstrski izdelek 2008« je prejel naš monter Jure COTMAN, za izvedbo detajlov na objektu »Ambolatorij MORELA okulisti, Ljubljana«.

 • 1.mesto GIZ mojstrski izdelek 2008
 • Jure COTMAN, objekt »Ambolatorij MORELA okulisti, Ljubljana«.

Priznanje za 1. mesto v konkurenci za naj »GIZ mojstrski izdelek 2010« sta prejela naša monterja Jure COTMAN in Dušan MIHAJLOSKI, za izvedbo detajlov na objektu »Lounge bar Glacial v Planet Tuš centru v Kopru«. Priznanje za GIZ mojstrski izdelek 2010, pa sta dobila tudi monterja, Stanko Banožič in Jure Cotman za objekt “Poslovni prostori Epilog v Tehnološkem parku Brdo, Ljubljana”.

 • 1. mesto GIZ mojstrski izdelek 2010
 • Jure COTMAN in Dušan MIHAJLOSKI, objekt »Lounge bar Glacial v Planet Tuš centru v Kopru«.
 • Stanko Banožič in Jure Cotman za objekt “Poslovni prostori Epilog v Tehnološkem parku Brdo, Ljubljana”.

MEDIJI

HUMANITARNA DELA

Ali veste, kdo so Rdeči noski?

 • Rdeči noski, klovni zdravniki, so profesionalni umetniki, ki so skrbno izbrani in izšolani, da lahko v bolnišnice in druge zdravstvene ustanove otrokom in tudi odraslim, ki jih je prizadela bolezen ali poškodba, prinašajo smeh, zaupanje, vedrino in pogum ter jim vračajo voljo do življenja.
 • Rdeči noski se posvetijo vsakemu bolniku posebej, z vsem srcem, znanjem in talentom. S smehom in humorjem, z glasbo, petjem in čaranjem bolnikom polepšajo bolnišnične dni, osebju pomagajo pri zdravljenju. In ko se klovni poslovijo, se skoraj vedno zgodi mali čudež – iz sobe jih pospremita nasmejan obrazek in olajšanje cele družine. Veseli smo da lahko pomagamo!

Naša ekipa se redno udeležuje »Poslovnega teka trojk na Bledu«.

 • Ponovno smo uspešno pretekli vsak svoj krog okrog Bleda, in skupaj z ostalimi udeleženci Poslovnega teka trojk, ki ima humanitaren značaj (za vsak pretečen krog okoli jezera se je podarilo 13 EUR), smo v sklad CUDV Matevža Langusa (socialno-varstveni zavod za usposabljanje, vzgojo in izobraževanje, vodenje in zaposlitev, zdravstveno varstvo, rehabilitacijo in nego otrok, mladostnikov in odraslih z zmerno, težjo in najtežjo motnjo v duševnem razvoju z dodatnimi motnjami) prispevali 2.418,00 EUR. Tako bodo lahko zdaj varovanci tega zavoda uporabljali nove športne rekvizite, mi pa jim želimo vse dobro in obilo veselja ob njihovih športnih aktivnostih!
 • S svojimi malimi donacijami pa smo pomagali tudi Osnovni šoli Fužine in OŠ Toma Brejca, Združenju mladih, staršev in otrok Sezam, Zvezi slovenskih društev za boj proti raku, Ulični četvorki, Košarkarskemu klubu Kamnik, NK Radomlje, …..

Podjetje MONTAŽA ŠKERJANEC  je svoj delež prispevalo z doniranim delom, konkretno z izdelavo mansarde v omenjenih bivalnih prostorih.

 • Ob neurjih, ki so Sloveniji divjala v letu 2008,  je družina Golob iz kraja Gozd pri Stahovici utrpela veliko škodo, saj jim je poškodovalo ostrešja na domačiji in še dveh gospodarskih poslopjih.
 • Naše podjetje MONTAŽA ŠKERJANEC d.o.o. je tako družini, ki je praktično čez noč ostala brez strehe nad glavo, brezplačno izdelalo mansardo, skupaj s preostalimi podjetji, ki so nam donirala mavčne plošče (RIGIPS Austria GmbH, Podružnica Ljubljana), toplotno izolacijo (URSA Slovenija d.o.o.), podkonstrukcijo in ostali drobni material (KALCER d.o.o.).
 • Veseli smo, da smo lahko v mesecu maju 2011, skupaj z ZVEZO ROTARY KLUBOV Slovenije, pomagali socialno ogroženim otrokom in otrokom s posebnimi potrebami iz vse Slovenije, da jim bo omogočeno letovanje v vasi Čezsoča v bivalnih prostorih OŠ Soča, kjer bodo ti otroci letovali in se izobraževali. Prav tako, pa je s tem omogočena pomoč tistim otrokom iz revnejših predelov Slovenije, ki si ne morejo plačati šole v naravi in bo le-ta izvedena v kraju Čezsoča.