Nepremičnine

ODDAJA NEPREMIČNIN

Z letom 2012 smo pričeli oddajati nepremičnine v okviru nove pravne osebe LUNE INVEST d.o.o. Podjetje v najem oddaja trgovsko-servisne prostore, skladiščno-proizvodne prostore in pisarniške prostore. Vsi objekti v Ljubljani in njeni okolici so redno in skrbno vzdrževani ter imajo na voljo ograjena in varovana parkirna mesta, možna pa je tudi preureditev prostorov glede na zahteve naročnika.

VEČ O PONUDBI
5

VEČSTANOVANJSKI OBJEKT V TRZINU

Območje objekta se nahaja na cesti Za Hribom, v neposredni bližini osnovne šole Trzin. Vseboval naj bi osem nadstandardnih stanovanj. Arhitektura bi bila zasnovana po modernem principu z najsodobnejšo tehnologijo v smeri trajnostnega razvoja, kar pomeni, da bi bil objekt nizkoenergijski, estetsko zasnovan ter prijazen svojim uporabnikom in okolici.

STATUS: Izdelava PZI dokumentacije (november 2023)

VEČ O PROJEKTU
RENDER22

NIZKOENERGIJSKE HIŠE VNANJE GORICE

Jernejev hrib je naselje treh sodobno načrtovanih hiš v Vnanjih Goricah. Lokacija je od Ljubljane oddaljena le 5 km. Parcele se nahajajo na jasi, ki je s treh strani obdana z gozdom, na zahodu pa se odpirajo vedute proti vasi, barju ter okoliških osamelcih. Pri načrtovanju tehnologije hiš je upoštevan sodobni trajnostni vidik. Objekti so nizkoenergijski, ogrevajo in hladijo se s pomočjo sistema geosonda, ki izkorišča geotermalno energijo. 

PRODANO!

VEČ O PROJEKTU