Reference

KUEHNE + NAGEL

Leto: 2018
Kraj: Brnik

Izvajamo suhomontažna dela za investitorja Kuehne + Nagel, na Brniku. Gre za okvirno 35.000 kvadratnih metrov veliko logistično središče Novartisa v Evropi, ki bo imelo več kot 70.000 paletnih mest.

POLYCOM PLASTICS

Leto: 2017
Kraj: Gorenja vas

Izvajamo suhomontažna dela na tovarni Polycom. Naše ekipe so izdelale več kot 2500m2 sten in 2000m2 stropov v 4. različnih izvedbah.

foto: Polycom in Montaža Škerjanec

ULČAR IN PARTNERJI 

Leto: 2017
Kraj: Ljubljana

Skupaj z arhitektko Ivo Hainz smo v Ljubljani prenovili prostore odvetniške pisarne Ulčar in partnerji. Za celoten inženiring je poskrbelo naše podjetje.
foto: Janez Marlot

KAVARNA LOKUS
Leto: 2017
Kraj: Ljubljana

Vodimo in nadziramo gradnjo kavarne Lokus.
foto: Žiga Lovšin

GORENJSKA BANKA
Leto: 2017
Kraj: Bled

Izvajamo suhomontažna dela na novi poslovalnici Gorenjske banke v MC Bled. Investitorju ter arhitektom smo pravtako pomagali pri izbiri stropne rešitve in interieru.

PODMILŠČAKOVA
Leto: 2015
Kraj: Ljubljana

Adaptirali smo poslovno stavbo s tlorisno površino 918 m2 in pripadajočim ograjenim parkiriščem v skupni tlorisni površini 2200 m2.

TINEX
Leto: 2015
Kraj: Šenčur

Suhomontažna dela (spuščeni stropovi in predelne stene) izvajamo direktno za investitorja.

HIŠE TRZIN
Leto: 2014 – 2015
Kraj: Trzin

Investitor: MONTAŽA ŠKERJANEC d.o.o.

Na romantični lokaciji v Trzinu stojita leseni pasivni hiši, ki sta ukradli srce dvema mladima družinama. Hiši ne očarata le z brezhibno kakovostjo, pač pa se poleg objema harmonije narave, ponašata tudi s čudovitim razgledom na Trzin. Za to poskrbita edinstveni terasi, ki nudita prostor za pozdrav jutranjemu soncu, druženje ob dobri hrani in pijači ter intimno razvajanje v jacuzziju pod zvezdami.

Etiketa Magazin

 

OŠ TOMA BREJCA
Leto: 2014
Kraj: Kamnik

Izvajamo obrtniška oz. suhomontažna dela (spuščen strop Knauf z mavčno kartonskimi ploščami, spuščen akustični strop, tip Topakustik in Ecophon Super, požarnoodporni spuščen strop EI 90 iz mavčno kartonskih plošč Knauf oz. Rigips, perforiran spuščen strop Knauf, spuščen strop iz Fermacell plošč, vertikalni zaključki spuščenega stropa iz mavčno kartonskih plošč Knauf oz. Rigips, požarnoodporna vertikalna obloga ter obloge prezračevalnih kanalov iz mavčno kartosnkih plošč, stenski absorberji zvoka Ecophone, lesene akustične obloge, Ecophone akustične stenske obloge…..

TELEKOM SLOVENIJE
Leto: 2012
Kraj: Ljubljana

Klicni center Telekom Slovenije v Ljubljani – izvajamo gradbeno obrtniška dela (gradbena dela: pripravljalna dela, rušitvena dela, betonska dela, tesarska dela in zidarska dela;  obrtniška dela: ključavničarska dela, mizarska dela, steklarska dela, tlakarska dela, slikopleskarska dela ter suhomontažna dela). Dela izvajamo direktno za investitorja.

Etaža 1A in 1B za TSmedia v poslovni stavbi Telekom Slovenija, Stegne 19 v Ljubljani ter etaža 3A in 4B za Avtento v poslovni stavbi Telekoma Slovenije – izvajamo gradbeno obrtniška dela (gradbena dela: pripravljalna dela, rušitvena dela, betonska dela in zidarska dela; obrtniška dela: ključavničarska dela, alu in steklarska dela, tlakarska dela, keramičarska dela, slikopleskarska dela ter suhomontažna dela). Dela izvajamo direktno za investitorja.

VILA BLOK GAMELJNE
Leto: 2011
Kraj: Ljubljana – Gameljne

Investitor:  MONTAŽA ŠKERJANEC d.o.o. Trzin

Projekt je izdelala družba BCR d.o.o. , Ljubljana ; Prodaja: ALFA INT Nepremičnine d.o.o., Domžale

Opis nekaterih detajlov: Fasada Roefix,  zunanja izolacija mineralne plošče PTP 035 debeline 16 cm, med spodnjimi in zgornjimi enotami položena protihrupna pena, talno gretje v vseh prostorih, izolacija med stanovanji: beton 20 cm, obojestranska dodatna 3cm izolacija Knaufinsulation DP 5/30 , obejstranska dvojna mavčno kartonska plošča, zaključna letev parketa poravnana s steno, v kopalnicah je narejen bazen – hidroizolacija, prezračevanje – rekuperacija , priprava za “skrite” kable za HI-FI in Wi-Fi naprave …..

CANKARJEV DOM
Leto: 2010
Kraj: Ljubljana

Velika sprejemna dvorana – izvajamo suhomontažna dela (lamelni perforiran spuščen strop Atena z medeninastimi vložki), kot podizvajalci ARBA PLUS, d.o.o. Trzin.

VILA URBANA
Leto: 2010
Kraj: Ljubljana

Izvajamo suhomontažna in slikopleskarska dela (mavčno kartonske predelne stene in stropovi, mineralni spuščeni strop Armstrong tip Vector Ultima, ter obloge z vgrajeno zaščito proti sevanju s svinčeno ploščo, …..), za investitorja MONS nepremičnine in inženiring d.o.o.

POKLUKARJEVA
Leto: 2010
Kraj: Ljubljana

Vila blok – izvajamo suhomontažna in slikopleskarska dela (ločilne stene med in v stanovanjih z dodatno akustično izolacijo Tervol DP-5, predelne stene z ploščami EGGER OSB3, vgradnja podbojev LOGO za drsna vrata, macesnove terase,…..), kot podizvajalci R-GRADNJE d.o.o.

VLADA IN DRŽAVNI ZBOR RS
Leto: 2008 – 2010
Kraj: Ljubljana

Restavracija DRŽAVNEGA ZBORA – izvajamo suhomontažna dela (akustični mavčno kartonski spuščen strop “perforirane  mavčno kartonske plošče), direktno za investitorja RS DRŽAVNI ZBOR.

Adaptacija 9 stanovanj. DRŽAVNEGA ZBORA po Ljubljani – izvajali smo obrtniška dela z opremo, za investitorja RS DRŽAVNI ZBOR, Šubičeva ulica 4, Ljubljana.

MORELA OKULISTI
Leto: 2008
Kraj: Ljubljana

Poslovni prostori – suhomontažna dela izvajamo kot podizvajalci Medicoengineering d.o.o.. Naš monter Jure COTMAN je skupaj z ekipo sodelavcev za ta objekt prejel tudi priznanje za 1. mesto v konkurenci za naj »GIZ mojstrski izdelek 2008«, za izvedbo detajlov na objektu »Ambolatorij MORELA okulisti, Ljubljana«.

CENTRALNO SKLADIŠČE HOFER
Leto: 2007
Kraj: Lukovica

Izvajamo suhomontažna dela direktno za investitorja HOFER NEPREMIČNINE d.o.o.

… IN MNOGE DRUGE